Wie zijn wij?

MBMP bestaat sinds 2002

Al meer dan 20 jaar is MBMP actief in de Bedrijfsadviezen voor het MKB. Eerst om Bedrijfsanalyses en bedrijfstrainingen te verzorgen. Later om zich toe te leggen voor Bedrijfswaardebepalingen, ook omdat de vraag daarin steeds groter werd.

De vraag in de markt was, om een leesbare en voor een ieder begrijpelijke bedrijfswaardebepaling te produceren. MBMP is eerst een samenwerking van meer dan 20 jaar aangegaan met een internationaal makelaar adviesorganisatie, een horeca makelarij. Bedrijfsadvies organisaties   en accountkantoren.

Sinds 2019 is MBMP onafhankelijk opererend op de markt. Het uitgangspunt blijft de kwaliteit van levering en een markt conforme prijsstelling. MBMP verzorgt de Bedrijfswaardebepalingen ter plekke op uw bedrijf. 95% wordt tegenwoordig met de meest uiteenlopende internationale moduleberekeningen verzorgt via het internet. MBMP erkend het unieke karakter van ieder bedrijf en kan daardoor de meest eerlijke berekening verzorgen ten aanzien van de Bedrijfswaardebepaling voor uw bedrijf.

Oftewel de vragen die nodig zijn voor de verwerking van de laatst aanwezige cijfers van de boekhouder of accountant.